Ontdek de nieuwe Ssangyong Rexton in onze showroom!

SSangyong New Rexton

THE NEW AUTHENTIC SUV De 4e generatie Rexton is veiliger, sterker, ruimer en stijlvoller dan ooit tevoren. Deze nieuwe authentieke SUV rijdt heerlijk. De technologie aan boord haalt nieuwe hoogtes op het vlak van verfijning voor uw gemak, plezier en bescherming. - Met trekvermogen tot wel 3,5 ton! - Beschikbaar in 5 of 7 plaatsen - Beschikbaar in lichte vracht (2 plaatsen) - Uitgebreide standaarduitrusting op vlak van comfort en veiligheid

Even mooi als van buiten...

Het interieur onderscheidt zich door kwaliteitsvolle materialen. De zetels zijn ergonomisch ontworpen om te passen bij elk lichaam en verminderen zo de vermoeidheid bij lange ritten. U kan kiezen uit verschillende interieurkleuren en materialen, zoals Nappa leder met ruitjesmotief. Dit voor zowel 5-, als 7 zitplaatsen.

High End - Infotainmentsystem...

Het infotainmentsysteem van de Rexton komt standaard met een 8″ scherm met aanraakfunctie dat Apple CarPlay en Google Android Auto ondersteunt.

Moduleerbaar...

De Rexton is een zeer praktische wagen met een laadvolume die kan variëren tussen 784 L (5 zitplaatsen) / 236L (7 zitplaatsen) tot 1.997 liter (2 zitplaatsen). De zetels kunnen op diverse manieren worden opgesteld om het maximum te halen uit het ruime interieur.

Supervision Cluster / Dual Zone Airco

Een cockpit om u tegen te zeggen, zo ook het tellerpaneel met 7'' supervision cluster en de dual zone airco. Comfort voorop.

Contact & info